Logo

Vacatures

Werken bij Fresh Publishers

Vanuit ons moderne kantoor in Tholen voorzien we de wereld van nieuws, voornamelijk over groente en fruit. Dat doen we met een jong, enthousiast en internationaal team. Doordat we snel groeien, zijn we eigenlijk altijd op zoek naar talent. Hier vind je de huidige vacatures en de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen.

about-img

Vacatures

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij Fresh Publishers? Plaats dan jouw CV in onze CV-database. Wanneer er een geschikte vacature voor je is, zullen wij contact met je opnemen.
FreshPublishers is een internationale, online nieuwsorganisatie. FreshPublishers is zich steeds verder aan het ontwikkelen en daarmee ook de software. Software Development voor FreshPublishers bevat onderhoud en uitbreidingen voor het content management systeem waarin de redacteuren artikelen schrijven, nakijken en publiceren. Jouw baan is het ontwerpen, schrijven en testen van nieuwe modules in dit systeem met een .NET backend ... Geïnteresseerd?
Ondanks dat wij op dit moment geen passende openstaande vacature hebben, kan een bakje koffie geen kwaad als jij een jagersmentaliteit, een vlotte babbel, een verkooptopper en een neusje voor het nieuws hebt. Het zijn allemaal clichés en wij zoeken niet alleen iemand die zich hierin herkent, maar die dit ook nog eens leuk op kan schrijven. Diegene kan wel eens de nieuwe commerciële redacteur zijn voor onze online uitgeverij ... Geïnteresseerd?
We're looking for a translator Dutch-English. Every workday you will receive some Dutch texts, which you'll have to translate.Are you a (near) native speaker of English, with good knowledge of Dutch? Then we're looking for you... ... Interested?