Logo

Vacatures

Werken bij Fresh Publishers

Vanuit ons moderne kantoor in Tholen voorzien we de wereld van nieuws, voornamelijk over groente en fruit. Dat doen we met een jong, enthousiast en internationaal team. Doordat we snel groeien, zijn we eigenlijk altijd op zoek naar talent. Hier vind je de huidige vacatures en de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen.

about-img

Vacatures

Het gaat om een fulltime functie bij Fresh Publishers, een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 250.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branchespecifieke uitgaven in print. Geïnteresseerd?
Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij Fresh Publishers? Plaats dan jouw CV in onze CV-database. Wanneer er een geschikte vacature voor je is, zullen wij contact met je opnemen.
Het schrijven van een tekst is makkelijk. Het creëren van een begrijpelijke tekst voor een specifieke doelgroep is een heel ander verhaal. Dat laatste is wat wij zoeken in onze nieuwe bureauredacteur: iemand die allerlei informatie geschikt kan maken voor publicatie in onze dagelijkse nieuwsbrief... Geïnteresseerd?
Een jagersmentaliteit, een vlotte babbel, een verkooptopper en een neusje voor nieuws. Het zijn allemaal clichés en wij zoeken niet alleen iemand die zich hierin herkent, maar die dit ook nog eens leuk op kan schrijven. Diegene kan wel eens de nieuwe commerciële redacteur zijn voor onze online uitgeverij... Geïnteresseerd?
Het schrijven van een tekst is makkelijk. Het creëren van een begrijpelijke tekst voor een specifieke doelgroep is een heel ander verhaal. Dat laatste is wat wij zoeken in onze nieuwe bureauredacteur: iemand die allerlei informatie geschikt kan maken voor publicatie in onze dagelijkse nieuwsbrief.... Geïnteresseerd?
Ondanks dat wij op dit moment geen passende openstaande vacature hebben, kan een bakje koffie geen kwaad als jij een jagersmentaliteit, een vlotte babbel, een verkooptopper en een neusje voor het nieuws hebt. Het zijn allemaal clichés en wij zoeken niet alleen iemand die zich hierin herkent, maar die dit ook nog eens leuk op kan schrijven. Diegene kan wel eens de nieuwe commerciële redacteur zijn voor onze online uitgeverij ... Geïnteresseerd?
We're looking for a translator Dutch-English. Every workday you will receive some Dutch texts, which you'll have to translate.Are you a (near) native speaker of English, with good knowledge of Dutch? Then we're looking for you... ... Interested?