Logo

Vacatures

Commerciële Redacteur (Engels)

Een jagersmentaliteit, een vlotte babbel, een verkooptopper en een neusje voor nieuws. Het zijn allemaal clichés en wij zoeken niet alleen iemand die zich hierin herkent, maar die dit ook nog eens leuk op kan schrijven. Diegene kan wel eens de nieuwe commerciële redacteur zijn voor onze online uitgeverij.

In deze baan is het de bedoeling dat je een netwerk opbouwt in de groenten- en fruithandel en ondernemers helpt bij het in de markt zetten van hun product. Daarvoor schrijf je artikelen en verkoop je advertenties. Het is geen probleem als je niets weet van de groenten- en fruitmarkt. We spijkeren je graag bij. Belangrijk is dat je een jagersmentaliteit hebt: je wil de eerste zijn met nieuws en wil je omzet maandelijks laten stijgen. Je bent bovendien sociaal en niet bang voor een deadline. Last but not least je beheerst de Engelse taal als een native.

Je gaat aan de slag voor FreshPlaza.com, de grootste nieuwswebsite in de groenten- en fruithandel. De redactie van FreshPlaza.com maakt deel uit van Fresh Publishers, een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 200.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branchespecifieke uitgaven in print.

Wij bieden:

  • Een passend salaris met de nodige opleidingsmogelijkheden
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam
  • Een gezellig team. Maar we garanderen niet dat er nooit een stressbal naar je wordt gegooid.

Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Interesse? Klik hier om te solliciteren